Net klaar mijn set inspiratiekaarten

Net klaar mijn set inspiratiekaarten

Vanaf heden is deze eigengemaakte set spirituele inspiratiekaarten te koop via Bol.com ze worden dan gratis geleverd. De set kost 24,95 euro  Klik op het logo van Bol om naar de pagina te gaan.

 

Dank je wel voor je interesse in mijn set inspiratiekaarten, het zijn alledaagse boodschappen om bewuster te leven en je intuïtie en gevoel te ontwikkelen. Ik ben zelf nu ruim 10 jaar bezig met mijn eigen praktijk en vele boodschappen zijn daar ook ontstaan. Vele mensen zijn het gevoel en contact met zichzelf verloren en deze kaarten dragen bij om stappen te zetten om weer op je eigen intuïtie te leren vertrouwen. Iedere boodschap staat voor iets waar je op dit moment mee loopt of waar je graag wat meer helderheid over wilt krijgen in je leven.

Set met 42 dagelijkse boodschappen

Hoe kun je de set gebruiken;

1 Je kiest op je intuïtie of gevoel een foto uit, zie en voel wat de boodschap voor jou betekend

2 Je kiest op je gevoel een nummer tussen de 1 en 42 en zie en voel wat deze kaart met je doet.

Op de website www.mediumbianca.nl vindt je aanvullende tips; hoe je beter in je kracht blijft en natuurlijk verdere informatie over mijn inhoudelijk werk, persoonlijke readings en consulten, maar ook workshops en cursussen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.