Controle en vertrouwen

Controle en vertrouwen

Lieve mensen

Wil wat met jullie delen. Jullie weten dat ik al enige tijd spirituele consulten geef wat ik met heel veel liefde doe. Het wordt me ook steeds duidelijker bewuster dat ieder van jullie verantwoordelijk is voor zijn eigen leven we laten nog te vaak beslissingen die goed voor ons zelf zijn door een ander bepalen.

Waarom doe je dat als je voor jezelf deze gevoelens maar parkeert en je doet je mond niet open zal er ook niks veranderen. Graag willen we ook alles watin de toekomst ligt controle op krijgen en waarom niet het vertrouwen als het goed voelt dat het beter is om los te laten. En als het voor je bestemd is dat het voor jou op je pad komt.

Controle en vertrouwen staat op NR 1 we willen het maar graag allemaal weten of het nu gaat over relatie huis kopen samen wonen of kinderen krijgen we willen het van te voren weten en we hopen dan tot we rust krijgen en dat we ons weer veilig voelen maar is het zo nee we voelen ons nog het zelfde tot dat het gebeurt en dan denken we heb ik me daar zo druk over gemaakt. Terug naar je eigen gevoel en intuïtie als je hier op gaat vertrouwen dan zal je ook rust gaan voelen je kan wat makkelijker de dingen los laten in plaats van ze te parkeren. Ik ben sinds kort met een cursus begonnen om mensen terug naar hun gevoel en intuïtie te brengen en waarom is het belangrijk als je het niet herkend voor je zelf kun je er niet naar handelen.

We zijn allemaal geboren met het gereedschap intuïtie, helder voelend en helderziendheid ga leren om hier zelf meer gebruikt van te maken wat is het en hoe herken ik het. Iedere dag kun je iets van jezelf leren en hoe meer je in een stuk acceptatie komt hoe meer je in je eigen kracht komt. En je eigen kracht is nodig om je eigen weg uit te stippelen die goed voor jou aan voelt en niet voor een ander. ❤️

Liefs Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.