Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
135 berichten.
Bart Bart uit Maastricht schreef op oktober 20, 2023 om 7:40 am
Het eerste contact met Bianca voelde gelijk of er haar al jaren kende. Ze help meteen is zeer to the point, ze geeft je kracht en energie. Later heeft tijdens een sessie, zette ze me letterlijk met beide benen op de grond. Zaken waar ik al jaren last van had, kon ze snel analyseren en mij handvaten geven om er mee om te gaan. Ik ben haar op het juiste moment tegen gekomen alsof het zo had moeten zijn.
A A schreef op juni 28, 2023 om 9:41 pm
Afgelopen week een heel fijn gesprek gehad met Bianca, veel nieuwe inzichten gekregen, het heeft me rust en ruimte gebracht dit gesprek. Samen nog een oefening gedaan, raad haar zeker aan in mijn kenniskring! Waardeer enorm de moeite die ze erin heeft gestoken en het fijne gesprek!
Kiki Kiki schreef op april 29, 2023 om 10:55 am
Dank je wel Bianca, voor het mooie fijne gesprek die mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Wat kan jij mensen goed aanvoelen! Geen woord gelogen, overal bij t rechte eind. Als ik er weer behoefte aan heb, kom ik zeker bij je terug en zal je zeker aanraden in m’n kennissenkring. Liefs, Kiki
Daisy Daisy uit Maastricht schreef op april 6, 2023 om 8:32 am
Lieve Bianca, Wat ben ik blij dat jij op ons pad bent gekomen! Ik ben nu 4 keer met ons zoontje van 10 bij bianca geweest i.v.m. een tic die hij heeft, zeer gefrustreerd is en niet sliep. Meteen na het eerste bezoek merkte we verschil. Onze zoon is nu een stuk rustiger en de tic is minder én hij slaapt weer door. Bianca is een zeer liefdevol persoon die je op je gemak stelt. Ze doet er alles aan om te helpen. Ze heeft ons veel tips gegeven en niets was te veel. Als het weer nodig zou zijn komen we zeker terug. Lieve Bianca, Bedankt!
Corinne Corinne uit Eben Emael schreef op februari 17, 2023 om 6:57 pm
Lieve Bianca, Ik ben vrij nuchter maar weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik vond mijn bezoek liefdevol en heel duidelijk en het heeft mij veel inzichten gegeven waar ik je heel dankbaar voor ben. Het is zo ongelooflijk mooi geweest en ik voel me zoveel vrediger en happy. Kom zeker nog eens terug. Jouw gave is zo liefdevol en to the point. Precies wat ik nodig had. Ik ga ermee aan de slag.
Yvonne-evike Yvonne-evike uit weert schreef op februari 13, 2023 om 9:52 am
Lieve Bianca, jaren geleden heb ik ooit bij jou de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. In 1 woord geweldig. Het gaf mij het zelfvertrouwen welke kant ik op wilde en kijk eens waar ik nu sta :). inmiddels al 5 jaar werkzaam op de mediumchat en 1 jaar op topconsulenten met ook een spirituele winkel. Allemaal vanuit jou prachtige intuïtieve ontwikkeling cursus gestart. Daarna mocht ik zelfs jou geweldige intuitie kaart dek verkopen in de spirituele winkel in Roermond, dat dek gebruik ik zelf al vanaf de start op mediumchat bij iedere legging super geweldig kaart dek wat altijd weer voor de betreffende persoon klopt. Dankbaar dat ik jou hebben mogen ontmoeten, dankbaar voor ales wat je voor mij hebt betekend schrijf ik nu alsnog een review die ik volgens mij gewoon nog niet had geplaatst. Wel ooit op facebook maar nog niet op jou website. Mocht je ooit de kans krijgen om via Bianca de cursus intuïtieve ontwikkeling te volgen het is echt een aanrader! Zeker voor mensen als mij die wel spiritueel zijn maar twijfelen of ze deze stap wel moeten zetten. In 1 woord geweldig :). Net zoals haar kaartdek. Bianca is super lief en een top medium. Zo dankbaar dat jij ooit op mijn pad kwam. Thanks xxx :).
Hélène Hélène schreef op december 24, 2022 om 8:51 am
Lieve Bianca, Wat was het meedoen aan de cursus een bijzondere ervaring. Voor mij een eerste kennismaking met spiritualiteit, maar het smaakt zeker naar meer. Hoewel ik het persoonlijk soms behoorlijk lastig en confronterend vond, zou ik het zo weer doen . Het is heel erg leuk hoe de cursus wordt vormgegeven, iedere les leer je iets nieuws. Nogmaals dankjewel voor deze ervaring!
Ingeborg Ingeborg schreef op december 3, 2022 om 9:36 pm
Lieve Bianca, een reis naar jezelf... een ontdekking... dat gun je toch iedereen. Nu zelf de reis voortzetten met de handvaten die ik van jou heb mogen krijgen. Een fijn groepje met lieve mensen om dit samen mee te hebben mogen doen. Dankjewel!
LV LV uit Maastricht schreef op december 2, 2022 om 3:56 pm
Lieve Bianca, Het was een zeer waardevolle cursus waarbij ik mezelf beter heb leren kennen, mijn spirituele kant heb mogen ontwikkelingen en fijne mensen heb ontmoet . Dit was de diepgang waarnaar ik op zoek was. Samen met ons groepje hebben we mooie momenten om naar terug te kijken. Voor het hier en nu ook handvaten gekregen die helpen om rust en zelfvertrouwen te hebben. Het is voor ieder een aanrader de cursus te doen om dichterbij jezelf en tot de kern te kunnen komen en hierbij inzicht te krijgen. Vanaf hierna gaat mijn spirituele ontdekkingsreis verder. Hier valt zoveel te ontdekken en te ervaren. Liefs LV
Alex Alex schreef op november 29, 2022 om 9:57 am
Heel blij dat ik de cursus intuitieve ontwikkeling bij bianca gevolgd heb. Meer geleerd dan bij andere opleidingen. Voor iedereen een aanrader! Vooral om weer dichter bij jezelf te komen, meer zelf vertrouwen te krijgen en op je intuïtie te leren vertrouwen. Geweldig hoe bianca alles duidelijk uitlegd, gewoon down to eart, duidelijk en vooral veel zelf oefenen.
Martine Martine uit Maastricht schreef op november 28, 2022 om 11:14 am
Ik heb recent de cursus intuïtieve ontwikkeling gedaan en ik voel mij echt veel prettiger in mijn vel. Er is zoveel aan het veranderen alsof ik mijzelf aan het herontdekken ben.Eindelijk geleerd om mijn intuitie te volgen en zeker niet meer te negeren zoals ik jaren gedaan heb. Super bij dat ik deze cursus gedaan heb bij Bianca het voelde echt goed! Wat een life changing cursus. Bedankt Bianca.
Betsy Betsy schreef op november 15, 2022 om 11:55 am
Je weet hoe ik binnenkwam, zo en nou eens kijken wat die mevrouw me te vertellen heeft. Geen hoge pet op van die dingen, maar ik was heel erg verrast over de dingen die je echt niet kon weten, en dat heeft best veel indruk bij me achtergelaten. Ik slaap nu al 4 dagen als een roosje hoef het kussen maar te ruiken en ben weg .
Max Max schreef op oktober 26, 2022 om 7:57 am
Ben bij Bianca geweest voor een reading aangezien ik even helemaal vast zat en niet meer wist welke kant op te gaan. Ze is duidelijk, recht door zee, liefdevol en inspirerend. Precies wat ik nodig had. Weer het inzicht gekregen waar werk aan de winkel was en nog een aantal handvaten mee gekregen die bijzonder effectief uitpakken. Ik kom graag nog eens terug
Danique Danique uit Valkenburg schreef op oktober 12, 2022 om 4:01 am
Fijn, warm mens. Is wel recht door zee maar dat communiceert wel fijn. Verder ben ik ontzettend verrast dat ik na haar lichamelijke reinigingsbehandeling, ontzettend veel rust ervaarde in m’n lichaam en werkelijk geweldig sliep. Niet verwacht zoveel effect te ervaren, Bianca blijft mij zien 🙂 dankjewel!
Brigitte Brigitte schreef op oktober 10, 2022 om 6:16 am
Lieve Bianca, ik heb bij u een consult gehad, dat was een mooie bijzondere ervaring.. u bent een hart verwarmde mevrouw, waar je meteen op het gemak voelt. zou ze nodig hebben krijg je handvatjes mee . Liefs Brigitte
Nancy Nancy schreef op oktober 9, 2022 om 7:35 am
Vanaf het moment dat ik bij Bianca binnen kwam voelde ik al een rust over me heen komen… Ik was zo ontzettend op zoek naar antwoorden maar Bianca heeft mij juist laten zien dat ik het bij mezelf moet zoeken , dat ik het waard ben en dat ik hier 1000% zeker uit ga komen. Tijdens haar behandeling gebeurde er van alles met mijn lichaam , eindelijk voelde ik wat rust in mijn hoofd maar vooral ook weer een positieve energie. Ik heb misschien nog een lange weg te gaan maar ik weet dat ik dit kan en ga ook zeker terug naar haar. Bianca alvast ontzettend bedankt voor deze eerste ontmoeting en ik zie je snel weer terug!
Anja Anja uit B schreef op juni 24, 2022 om 8:24 am
Ik was op zoek naar ''iets'' maar wist niet wat. Ik dacht dat ik ook al veel over mezelf wist. Op de een of andere manier wilde ik toch graag deze cursus volgen, alleen al om het aarden beter te leren. Bianca trok mij enorm aan omdat zij lekker to the point is. Geen bla bla. Ze heeft plezier in haar werk en geeft veel extra. Ze ondersteunt je op elk gebied en stelt zichzelf altijd beschikbaar. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben blij dat ik deze cursus heb mogen volgen. Bianca, bedankt voor alle goede zorgen en veel plezier en succes met je verdere carrière.
Stefan van der leeuw Stefan van der leeuw uit Valkenburg schreef op juni 7, 2022 om 8:09 pm
Ik heb in deze cursus geleerd wat het is om weer te mogen voelen En dat ik de persoon mag zijn die ik wil zijn Bianca is in mijn ogen één mooi mens Ze is puur draait niet om de pot heen gewoon recht door zee Eén vrouw naar mijn hart Bianca bedankt dat ik jou heb leren kennen jij hebt mijn leven weer één stuk aangenamer gemaakt bedankt voor alles veel liefs leeuwtje
angela angela schreef op april 7, 2022 om 12:31 pm
De cursus is voor mij heel goed geweest heb veel geleerd van Bianca op een hele prettige no nonsens manier over intuïtie lekker to the point en ook eens heel goed naar mij zelf te kijken qua spiritualiteit. Kleine groep mensen veel verteld en ook zeker gelachen voelde heel vertrouwd en veilig ben blij dat ik deze cursus heb gedaan. Dankjewel Bianca en mijn andere cursisten
Annita Annita uit Maastricht schreef op april 2, 2022 om 7:47 am
Cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Bianca. In een woord “geweldig” het maakt je wakker! Deze cursus is het beste cadeau dat jij jezelf kunt geven! Je leert je intuïtie te gebruiken op verschillende manieren. Ontwikkelt een positief zelfbeeld en dat je goed bent zoals je bent!! Bianca is duidelijk en heeft goede humor. Mooie mensen mogen ontmoeten tijdens de cursus. Echte aanrader veranderd je leven. Gr Annita