Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
129 berichten.
Hélène Hélène heeft geschreven op december 24, 2022 om 8:51 am
Lieve Bianca, Wat was het meedoen aan de cursus een bijzondere ervaring. Voor mij een eerste kennismaking met spiritualiteit, maar het smaakt zeker naar meer. Hoewel ik het persoonlijk soms behoorlijk lastig en confronterend vond, zou ik het zo weer doen . Het is heel erg leuk hoe de cursus wordt vormgegeven, iedere les leer je iets nieuws. Nogmaals dankjewel voor deze ervaring!
Ingeborg Ingeborg heeft geschreven op december 3, 2022 om 9:36 pm
Lieve Bianca, een reis naar jezelf... een ontdekking... dat gun je toch iedereen. Nu zelf de reis voortzetten met de handvaten die ik van jou heb mogen krijgen. Een fijn groepje met lieve mensen om dit samen mee te hebben mogen doen. Dankjewel!
LV LV uit Maastricht heeft geschreven op december 2, 2022 om 3:56 pm
Lieve Bianca, Het was een zeer waardevolle cursus waarbij ik mezelf beter heb leren kennen, mijn spirituele kant heb mogen ontwikkelingen en fijne mensen heb ontmoet . Dit was de diepgang waarnaar ik op zoek was. Samen met ons groepje hebben we mooie momenten om naar terug te kijken. Voor het hier en nu ook handvaten gekregen die helpen om rust en zelfvertrouwen te hebben. Het is voor ieder een aanrader de cursus te doen om dichterbij jezelf en tot de kern te kunnen komen en hierbij inzicht te krijgen. Vanaf hierna gaat mijn spirituele ontdekkingsreis verder. Hier valt zoveel te ontdekken en te ervaren. Liefs LV
Alex Alex heeft geschreven op november 29, 2022 om 9:57 am
Heel blij dat ik de cursus intuitieve ontwikkeling bij bianca gevolgd heb. Meer geleerd dan bij andere opleidingen. Voor iedereen een aanrader! Vooral om weer dichter bij jezelf te komen, meer zelf vertrouwen te krijgen en op je intuïtie te leren vertrouwen. Geweldig hoe bianca alles duidelijk uitlegd, gewoon down to eart, duidelijk en vooral veel zelf oefenen.
Martine Martine uit Maastricht heeft geschreven op november 28, 2022 om 11:14 am
Ik heb recent de cursus intuïtieve ontwikkeling gedaan en ik voel mij echt veel prettiger in mijn vel. Er is zoveel aan het veranderen alsof ik mijzelf aan het herontdekken ben.Eindelijk geleerd om mijn intuitie te volgen en zeker niet meer te negeren zoals ik jaren gedaan heb. Super bij dat ik deze cursus gedaan heb bij Bianca het voelde echt goed! Wat een life changing cursus. Bedankt Bianca.
Betsy Betsy heeft geschreven op november 15, 2022 om 11:55 am
Je weet hoe ik binnenkwam, zo en nou eens kijken wat die mevrouw me te vertellen heeft. Geen hoge pet op van die dingen, maar ik was heel erg verrast over de dingen die je echt niet kon weten, en dat heeft best veel indruk bij me achtergelaten. Ik slaap nu al 4 dagen als een roosje hoef het kussen maar te ruiken en ben weg .
Max Max heeft geschreven op oktober 26, 2022 om 7:57 am
Ben bij Bianca geweest voor een reading aangezien ik even helemaal vast zat en niet meer wist welke kant op te gaan. Ze is duidelijk, recht door zee, liefdevol en inspirerend. Precies wat ik nodig had. Weer het inzicht gekregen waar werk aan de winkel was en nog een aantal handvaten mee gekregen die bijzonder effectief uitpakken. Ik kom graag nog eens terug
Danique Danique uit Valkenburg heeft geschreven op oktober 12, 2022 om 4:01 am
Fijn, warm mens. Is wel recht door zee maar dat communiceert wel fijn. Verder ben ik ontzettend verrast dat ik na haar lichamelijke reinigingsbehandeling, ontzettend veel rust ervaarde in m’n lichaam en werkelijk geweldig sliep. Niet verwacht zoveel effect te ervaren, Bianca blijft mij zien 🙂 dankjewel!
Brigitte Brigitte heeft geschreven op oktober 10, 2022 om 6:16 am
Lieve Bianca, ik heb bij u een consult gehad, dat was een mooie bijzondere ervaring.. u bent een hart verwarmde mevrouw, waar je meteen op het gemak voelt. zou ze nodig hebben krijg je handvatjes mee . Liefs Brigitte
Nancy Nancy heeft geschreven op oktober 9, 2022 om 7:35 am
Vanaf het moment dat ik bij Bianca binnen kwam voelde ik al een rust over me heen komen… Ik was zo ontzettend op zoek naar antwoorden maar Bianca heeft mij juist laten zien dat ik het bij mezelf moet zoeken , dat ik het waard ben en dat ik hier 1000% zeker uit ga komen. Tijdens haar behandeling gebeurde er van alles met mijn lichaam , eindelijk voelde ik wat rust in mijn hoofd maar vooral ook weer een positieve energie. Ik heb misschien nog een lange weg te gaan maar ik weet dat ik dit kan en ga ook zeker terug naar haar. Bianca alvast ontzettend bedankt voor deze eerste ontmoeting en ik zie je snel weer terug!
Anja Anja uit B heeft geschreven op juni 24, 2022 om 8:24 am
Ik was op zoek naar ''iets'' maar wist niet wat. Ik dacht dat ik ook al veel over mezelf wist. Op de een of andere manier wilde ik toch graag deze cursus volgen, alleen al om het aarden beter te leren. Bianca trok mij enorm aan omdat zij lekker to the point is. Geen bla bla. Ze heeft plezier in haar werk en geeft veel extra. Ze ondersteunt je op elk gebied en stelt zichzelf altijd beschikbaar. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben blij dat ik deze cursus heb mogen volgen. Bianca, bedankt voor alle goede zorgen en veel plezier en succes met je verdere carrière.
Stefan van der leeuw Stefan van der leeuw uit Valkenburg heeft geschreven op juni 7, 2022 om 8:09 pm
Ik heb in deze cursus geleerd wat het is om weer te mogen voelen En dat ik de persoon mag zijn die ik wil zijn Bianca is in mijn ogen één mooi mens Ze is puur draait niet om de pot heen gewoon recht door zee Eén vrouw naar mijn hart Bianca bedankt dat ik jou heb leren kennen jij hebt mijn leven weer één stuk aangenamer gemaakt bedankt voor alles veel liefs leeuwtje
angela angela heeft geschreven op april 7, 2022 om 12:31 pm
De cursus is voor mij heel goed geweest heb veel geleerd van Bianca op een hele prettige no nonsens manier over intuïtie lekker to the point en ook eens heel goed naar mij zelf te kijken qua spiritualiteit. Kleine groep mensen veel verteld en ook zeker gelachen voelde heel vertrouwd en veilig ben blij dat ik deze cursus heb gedaan. Dankjewel Bianca en mijn andere cursisten
Annita Annita uit Maastricht heeft geschreven op april 2, 2022 om 7:47 am
Cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Bianca. In een woord “geweldig” het maakt je wakker! Deze cursus is het beste cadeau dat jij jezelf kunt geven! Je leert je intuïtie te gebruiken op verschillende manieren. Ontwikkelt een positief zelfbeeld en dat je goed bent zoals je bent!! Bianca is duidelijk en heeft goede humor. Mooie mensen mogen ontmoeten tijdens de cursus. Echte aanrader veranderd je leven. Gr Annita
Daphne van der Meij Daphne van der Meij heeft geschreven op april 1, 2022 om 4:34 pm
Wat een mooie ontwikkeling heb ik door mogen maken onder begeleiding van Bianca. Impulsief heb ik me aan gemeld voor de cursus. Na de eerste les kwam het besef wat het inhield en vroeg ik me af of ik hier wel klaar voor was. Bianca nam de tijd om met me te overleggen en liet mij de keus wat voor mij passend was. Het heeft me meer gebracht dan ik had kunnen bedenken. Met Bianca haar humor en duidelijke begeleiding heb ik kanten van mezelf ontdekt die ik graag verder wil ontwikkelen. Ik ben dankbaar voor alle kennis die ze met ons wilde delen. Ik heb mooie nieuwe mensen mogen ontmoeten die deze reis door middel van de cursus aan hebben willen gaan samen met mij. Bedankt!
Sabrina Sabrina heeft geschreven op januari 21, 2022 om 1:24 pm
Onderhand twee keer bij Bianca geweest en ik ben erg tevreden! Beide keren fijne en inzichtelijke sessies. Merci Bianca!
Anoniem Anoniem uit Maastricht heeft geschreven op november 20, 2021 om 8:38 pm
Het is ongeveer een jaar geleden dat ik een reading door Bianca heb laten doen. Ik denk nog regelmatig aan deze bijzondere ervaring terug (en vond het dan ook eens hoog tijd worden om iets in haar gastenboek achter te laten). Ik ging in die tijd door een turbulente/ lastige periode. De inzichten van Bianca hebben een en ander draaglijker voor mij gemaakt en ze heeft me antwoorden gegeven op vragen waar ik mee rond liep. Daarbij heeft ze ook zaken verteld die ze onmogelijk elders vandaan had kunnen halen (en die tot nu toe nog allemaal blijken te kloppen)… ik beveel een reading van haar dan ook van harte aan!
Sandra Sandra uit Heerlen heeft geschreven op oktober 15, 2021 om 10:43 am
Vandaag heb ik de cursus intuïtief ontwikkelen afgerond. In een kleine groep wordt er gewerkt, aandacht voor iedereen. Ook individuele vragen worden goed en duidelijk belicht! Bianca heeft mij een aantal goede tips gegeven. Ze is open, eerlijk, direct, to the point De cursus is een aanrader. In 8 lessen wordt veel kennis en vaardigheden getraind. Fijne manier van werken! Groetjes en nogmaals bedankt! Sandra
Hella Hella uit Vilt heeft geschreven op september 27, 2021 om 7:04 am
Hoi Lieve Bianca. Je hebt mij al tig keren gerustgesteld, aangespoord, op mijn vingers getikt, en vaak belangeloos advies gegeven, met me mee gedacht enzenz. Je bent een super stabiel mens die lekker nuchter is maar de kern in mij weet aan te raken...... Ik ben fan van jou. DANKJEWEL!.
Claudia Claudia uit Cadier en Keer heeft geschreven op september 6, 2021 om 5:46 pm
Langs deze weg wil ik je nogmaals enorm bedanken voor de mooie reading. Ik ging er blanco in en was benieuwd wat de reading mij kon meegeven. Je hebt echt de tijd voor mij genomen en de reading voelde als een verademing en gaf mij helderheid. Bedankt nogmaals daarvoor voor je mooie woorden en ik kom zeer zeker nog eens graag bij je voor een reading/ coaching! Liefs, Claudia