Spiritueel Consult

Spiritueel Consult

Spiritueel consult bij medium Bianca Een spiritueel consult is er voor iedereen.

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder!
 
Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.
 
Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen
 
De informatie die ik doorkrijg tijdens een consult komt tot me via jouw aura, jouw hogere zelf, maar kan ook van geleide gids(en) of van een dierbare die overleden is komen.
 
Ik kan vooraf niet bepalen hoe een consult verloopt. Door me af te stemmen op mijn Hogere ( Innerlijke) Zelf krijg ik informatie door die op dat moment voor jou van belang is. Door te vertrouwen op wat Hier en Nu goed is voor jou krijg je een soort blauwdruk van waar jij in het Hier en Nu staat.

Ik werk via verschillende methodes. Zo werk ik o.a. met foto´s van overledenen, maar ook door het opschrijven van jouw naam. Er zijn meer mogelijkheden, vraag er gerust naar als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult.

Ik hanteer de volgende tarieven voor een spiritueel consult 

  • Een spiritueel consult kost 75 euro voor 60-90 minuten 
  • Een spiritueel consult, als u samen met 2 personen komt kost 90 euro voor 90 minuten

Alle prijzen zijn inclusief BTW 

Voor info of ´t maken van een afspraak bel je met op 06-349 68 257 of mail naar mediumbianca@gmail.com