Spiritueel Consult

Spiritueel Consult

Spiritueel consult bij medium Bianca Een spiritueel consult is er voor iedereen.

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder!
 
Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.
 
Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen
 
De informatie die ik doorkrijg tijdens een consult komt tot me via jouw aura, jouw hogere zelf, maar kan ook van geleide gids(en) of van een dierbare die overleden is komen.
 
Ik kan vooraf niet bepalen hoe een consult verloopt. Door me af te stemmen op mijn Hogere ( Innerlijke) Zelf krijg ik informatie door die op dat moment voor jou van belang is. Door te vertrouwen op wat Hier en Nu goed is voor jou krijg je een soort blauwdruk van waar jij in het Hier en Nu staat.

Ik werk via verschillende methodes. Zo werk ik o.a. met foto´s van overledenen, maar ook door het opschrijven van jouw naam. Er zijn meer mogelijkheden, vraag er gerust naar als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult.

Per 1 september gelden de volgende tarieven 
Daar ik ook voor een stukje kwaliteit ga is het gebleken dat ik meestal 90 minuten bezig ben, de tijd vliegt voorbij. De meeste mensen kunnen dat ook beamen.
  • Een spiritueel consult kost 75 euro voor 90 minuten
  • Een spiritueel consult, als u samen met 2 personen komt kost 100 euro voor 90 minuten

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Tot 1 september gelden nog onderstaande tarieven 
Voor een spiritueel consult kunt U een keuze maken uit de volgende opties:
  • Een sessie van 60 minuten, een spiritueel consult kost 50 euro, hierin krijgt U ook al voldoende informatie.
  • Een sessie van 90 minuten, een spiritueel consult kost 75 euro. Bij deze sessie gaan we iets dieper in op de huidige situatie.
  • Indien U samen, met 2 personen voor een spiritueel consult komt kost dit 75 euro ca 90 minuten

Alle prijzen zijn inclusief BTW

 
Voor info of ´t maken van een afspraak bel je met mij GSM 06-349 68 257 of mail naar mediumbianca@gmail.com