Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
144 berichten.
Lisette Lisette uit Maastricht schreef op maart 21, 2024 om 8:20 am
Ik heb nu in maart de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Een geweldige ervaring en veel gereleerd over mijzelf en mijn intuïtieve vermogen. Heel relaxed met een kleine groep lieve mensen gewerkt. Elke week iets anders wat je verder doet groeien en bloeien. Waardevolle lessen. Ik heb een enorme groei doorgemaakt in mijn spirituele ontwikkeling door deze cursus. Geweldig gedaan en super bedankt lieve Bianca. Lieve groet, Lisette
Sanna Sanna uit Maastricht schreef op maart 15, 2024 om 4:59 pm
Dank je wel Bianca, voor de eerlijke en verhelderende sessie. Echt advies, echte handvaten en echt eerlijke oprechte woorden. Letterlijk met beide benen op de grond. Heel erg bedankt!🙏
Lilian Lilian uit Maastricht schreef op maart 12, 2024 om 6:52 am
Goedemorgen. Mensen deze cursus is echt de moeite waard . Ik heb hem zelfs door de jaren heen twee keer gedaan🙏🏻👍🏻. Als ik zie waar ik nu sta en waar ik begonnen ben vanuit een diep dal. Met geen eigenwaarde , geen zelfvertrouwen, en geen eigen liefde. Nou ik weet zeer zeker door de cursus van Bianca , weet ik nu wel wat ik waard ben ! En waar ik nu sta, daarbij mezelf ben kunnen gaan helpen! En al een aantal jaren andere mensen. Dit is echt thuis komen ! Bianca nog steeds super super bedankt voor alles en nog 🙏🏻💜 Dus mensen laat het niet voorbij gaan !!! Groetjes lilian
Marij Marij uit maastricht schreef op februari 21, 2024 om 4:20 pm
In 2023 heb ik bij Bianca de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Deze cursus heeft mij vele inzichten gegeven op allerlei gebied. Weer gaan aarden is mijn grootste goed geweest, en daardoor weer in mijn gevoel gekomen in plaats van mijn hoofd. Bianca leid je door deze cursus heen, heel prettig, veilig, en vooral praktisch. Dankjewel lieve Bianca wat je mij gebracht hebt. Liefs, Marij
Bianca Bianca uit Maastricht schreef op februari 17, 2024 om 8:43 am
Onlangs intuïtieve cursus gevolgd bij Bianca. Mijn doel was om beter bij mezelf te blijven en meer te luisteren naar mijn gevoel. En dat is gelukt. Bianca is lekker praktisch en daardoor vele bruikbare tips mogen krijgen.
Amber Amber uit Valkenburg schreef op februari 15, 2024 om 6:46 am
Al een aantal keren de hulp van Bianca mogen ontvangen. Ze is eerlijk en oprecht. Het laat me mijn ogen duidelijker openen en verteld precies hoe ik in mijn leven op dat moment sta. Ze geeft je ook handvaten waardoor je meer aan jezelf kunt werken. Absoluut een aanrader!
Tamara Tamara uit Maastricht schreef op februari 14, 2024 om 3:41 pm
Eind 2023 heb ik de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Bianca. Ik had wat ervaring maar was nog niet zeker genoeg om hiermee naar buiten te komen. Ze kon me helder vertellen waar mijn blokkades waren en dat ik er voor moest gaan. Ik heb al een stap in de richting gezet en ben nieuwsgierig waarheen het me zal brengen. Dankjewel Bianca voor het duwtje
Carolina Carolina uit Maastricht schreef op februari 14, 2024 om 11:53 am
Zeer fijne cursus gehad. Ik heb hier veel van geleerd. Het heeft mij veel inzichten gegeven en ook innerlijke rust. Dit was voor mij nogal belangrijk. De cursus is een echte aanrader en Bianca is zeer kundig. Dankjewel.
Samantha Samantha uit Ommen schreef op januari 10, 2024 om 8:29 am
Jee wat een geweldige ervaring was het consult bij Bianca. Zo accuraat. Wat ik zo fijn vond is dat Bianca ook met daadwerkelijke oplossingen en handvaten kwam waar ik echt wat aan heb. Echte aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals heel veel dank voor al je geduld en inspanningen. 💫
Bart Bart uit Maastricht schreef op oktober 20, 2023 om 7:40 am
Het eerste contact met Bianca voelde gelijk of er haar al jaren kende. Ze help meteen is zeer to the point, ze geeft je kracht en energie. Later heeft tijdens een sessie, zette ze me letterlijk met beide benen op de grond. Zaken waar ik al jaren last van had, kon ze snel analyseren en mij handvaten geven om er mee om te gaan. Ik ben haar op het juiste moment tegen gekomen alsof het zo had moeten zijn.
A A schreef op juni 28, 2023 om 9:41 pm
Afgelopen week een heel fijn gesprek gehad met Bianca, veel nieuwe inzichten gekregen, het heeft me rust en ruimte gebracht dit gesprek. Samen nog een oefening gedaan, raad haar zeker aan in mijn kenniskring! Waardeer enorm de moeite die ze erin heeft gestoken en het fijne gesprek!
Kiki Kiki schreef op april 29, 2023 om 10:55 am
Dank je wel Bianca, voor het mooie fijne gesprek die mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Wat kan jij mensen goed aanvoelen! Geen woord gelogen, overal bij t rechte eind. Als ik er weer behoefte aan heb, kom ik zeker bij je terug en zal je zeker aanraden in m’n kennissenkring. Liefs, Kiki
Daisy Daisy uit Maastricht schreef op april 6, 2023 om 8:32 am
Lieve Bianca, Wat ben ik blij dat jij op ons pad bent gekomen! Ik ben nu 4 keer met ons zoontje van 10 bij bianca geweest i.v.m. een tic die hij heeft, zeer gefrustreerd is en niet sliep. Meteen na het eerste bezoek merkte we verschil. Onze zoon is nu een stuk rustiger en de tic is minder én hij slaapt weer door. Bianca is een zeer liefdevol persoon die je op je gemak stelt. Ze doet er alles aan om te helpen. Ze heeft ons veel tips gegeven en niets was te veel. Als het weer nodig zou zijn komen we zeker terug. Lieve Bianca, Bedankt!
Corinne Corinne uit Eben Emael schreef op februari 17, 2023 om 6:57 pm
Lieve Bianca, Ik ben vrij nuchter maar weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik vond mijn bezoek liefdevol en heel duidelijk en het heeft mij veel inzichten gegeven waar ik je heel dankbaar voor ben. Het is zo ongelooflijk mooi geweest en ik voel me zoveel vrediger en happy. Kom zeker nog eens terug. Jouw gave is zo liefdevol en to the point. Precies wat ik nodig had. Ik ga ermee aan de slag.
Yvonne-evike Yvonne-evike uit weert schreef op februari 13, 2023 om 9:52 am
Lieve Bianca, jaren geleden heb ik ooit bij jou de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. In 1 woord geweldig. Het gaf mij het zelfvertrouwen welke kant ik op wilde en kijk eens waar ik nu sta :). inmiddels al 5 jaar werkzaam op de mediumchat en 1 jaar op topconsulenten met ook een spirituele winkel. Allemaal vanuit jou prachtige intuïtieve ontwikkeling cursus gestart. Daarna mocht ik zelfs jou geweldige intuitie kaart dek verkopen in de spirituele winkel in Roermond, dat dek gebruik ik zelf al vanaf de start op mediumchat bij iedere legging super geweldig kaart dek wat altijd weer voor de betreffende persoon klopt. Dankbaar dat ik jou hebben mogen ontmoeten, dankbaar voor ales wat je voor mij hebt betekend schrijf ik nu alsnog een review die ik volgens mij gewoon nog niet had geplaatst. Wel ooit op facebook maar nog niet op jou website. Mocht je ooit de kans krijgen om via Bianca de cursus intuïtieve ontwikkeling te volgen het is echt een aanrader! Zeker voor mensen als mij die wel spiritueel zijn maar twijfelen of ze deze stap wel moeten zetten. In 1 woord geweldig :). Net zoals haar kaartdek. Bianca is super lief en een top medium. Zo dankbaar dat jij ooit op mijn pad kwam. Thanks xxx :).
Hélène Hélène schreef op december 24, 2022 om 8:51 am
Lieve Bianca, Wat was het meedoen aan de cursus een bijzondere ervaring. Voor mij een eerste kennismaking met spiritualiteit, maar het smaakt zeker naar meer. Hoewel ik het persoonlijk soms behoorlijk lastig en confronterend vond, zou ik het zo weer doen . Het is heel erg leuk hoe de cursus wordt vormgegeven, iedere les leer je iets nieuws. Nogmaals dankjewel voor deze ervaring!
Ingeborg Ingeborg schreef op december 3, 2022 om 9:36 pm
Lieve Bianca, een reis naar jezelf... een ontdekking... dat gun je toch iedereen. Nu zelf de reis voortzetten met de handvaten die ik van jou heb mogen krijgen. Een fijn groepje met lieve mensen om dit samen mee te hebben mogen doen. Dankjewel!
LV LV uit Maastricht schreef op december 2, 2022 om 3:56 pm
Lieve Bianca, Het was een zeer waardevolle cursus waarbij ik mezelf beter heb leren kennen, mijn spirituele kant heb mogen ontwikkelingen en fijne mensen heb ontmoet . Dit was de diepgang waarnaar ik op zoek was. Samen met ons groepje hebben we mooie momenten om naar terug te kijken. Voor het hier en nu ook handvaten gekregen die helpen om rust en zelfvertrouwen te hebben. Het is voor ieder een aanrader de cursus te doen om dichterbij jezelf en tot de kern te kunnen komen en hierbij inzicht te krijgen. Vanaf hierna gaat mijn spirituele ontdekkingsreis verder. Hier valt zoveel te ontdekken en te ervaren. Liefs LV
Alex Alex schreef op november 29, 2022 om 9:57 am
Heel blij dat ik de cursus intuitieve ontwikkeling bij bianca gevolgd heb. Meer geleerd dan bij andere opleidingen. Voor iedereen een aanrader! Vooral om weer dichter bij jezelf te komen, meer zelf vertrouwen te krijgen en op je intuïtie te leren vertrouwen. Geweldig hoe bianca alles duidelijk uitlegd, gewoon down to eart, duidelijk en vooral veel zelf oefenen.
Martine Martine uit Maastricht schreef op november 28, 2022 om 11:14 am
Ik heb recent de cursus intuïtieve ontwikkeling gedaan en ik voel mij echt veel prettiger in mijn vel. Er is zoveel aan het veranderen alsof ik mijzelf aan het herontdekken ben.Eindelijk geleerd om mijn intuitie te volgen en zeker niet meer te negeren zoals ik jaren gedaan heb. Super bij dat ik deze cursus gedaan heb bij Bianca het voelde echt goed! Wat een life changing cursus. Bedankt Bianca.