Cursus mediumschap

Cursus mediumschap

Cursus mediumschap Limburg bij medium Bianca

Ontdek jouw krachtige intuïtie

Datums nieuwe groepen 

Deze zijn in overleg, door het jaar heen geef ik deze cursus, neem contact met me op, bel me of stuur een WhatsApp op 06-34968257 

De cursus mediumschap en intuïtieve ontwikkeling. Elk mens is eigenlijk een medium. Of je nu een cursus mediumschap volgt of intuïtieve ontwikkeling. Vele denken nog dat je een gave moet hebben om medium te kunnen worden dat het iets speciaal is.

Vele denken ook ik moet een medium kiezen want die zijn nauwkeurig verbonden met de kosmos niks is minder waar want jij kunt dit ook. Door het te gaan doen en ervaringen op te doen te groeien in jezelf kom je ook tot dit punt.

Ontdek jouw spirituele kracht tijdens deze cursus Mediumschap

Als niemand jou leert hoe jouw kanalen werkt kun je ze ook niet gaan leren te gebruiken en neem nu van mij aan dat mediumschap er voor iedereen is op welke manier dan ook. Mediums kunnen elkaar ook niet gaan vergelijken of de een beter is dan de ander helaas heeft iedereen zijn eigen kanaal waarna hij of zij mag gaan luisteren en werken.

Cursus Mediumschap spiritueel coach Medium Bianca LimburgVoor de een zal in het begin het horen beter zijn en de ander ziet meer en de ander voelt meer. Door je ervan bewust te worden zul je er ook meer naar gaan luisteren en handelen.

Vele zoeken als ze vastlopen maar al te graag naar een Medium omdat ze weten dat zij die kanalen wel hebben dat zij kunnen communiceren met de andere wereld maar ook jij die dit nu leest kan dit ook geloof me maar.

Jouw ziel weet eigenlijk wat goed voor je is. De ziel is jou innerlijke wat ook een gedeelte nog met de andere wereld verbonden is dan kom je uit bij je hogere zelf.

Je hoeft er alleen maar naar gaan leren te luisteren stop het niet meer weg blijf niet meer bij dat onderbuikgevoel hangen. Vaak weet je het en je stopt het weg en jaren later denk je had ik toen maar geluisterd.

Wat leer ik je om te luisteren naar jouw ziel en niet vanuit je hoofd. Ruimte creëren in je hoofd hoe doe je dat? Ik leer je om te communiceren met je ziel puur na jezelf luisteren zonder de uitkomst te weten.

En alles is op een simpele manier want communiceren met je ziel of andere zielen is eigenlijk simpel als je het weet hoe het moet.

Vanuit mijn hart wil ik jou dit leren omdat dit een belangrijk iets is om jou leven makkelijker te maken of het nu gaat om een keuze of te communiceren met overledenen of als je zelf even vastloopt dat kun je altijd alles terugkoppelen naar jezelf want daar liggen ook jouw antwoorden wat voor jezelf goed is.

Nu vraag je je af hoe ben je nu aan dit mediumschap gekomen?

Ik had een vriendin die nu helaas in het hiernamaals is zij gaf een cursus hierin en vroeg me of ik eens mee wilde doen. Ze had mijn interesse gewekt. Een maal een paar lessen verder had ik meteen door hoe je contact kon maken met de andere wereld. Het zat er al alleen ik leerde nu pas om het specifiek te gaan gebruiken.

Ik ben hier steeds verder in gegroeid en ben toen iets later consulten gaan geven wat me ook meer zelf vertrouwen heeft gegeven. Laatste jaren ben ik enorm gegroeid wat betreft het mediumschap. En ik leer graag iedereen met deze cursus mediumschap wat mediumschap inhoudt hoe je daar kan komen.

Ook al gebruik je het voor de toekomst voor jezelf het maakt het leven en voor jezelf iets makkelijker.

Heb ik jouw interesse gewekt? Misschien is deze cursus mediumschap, opleiding dan wel wat voor jou. Het zijn 8 lessen(avonden) iedere week een les.

Ik werk met kleine groepjes dat iedereen de juiste aandacht krijgt die hij nodig heeft. Zie recensies op mijn site over deze cursus

De kosten voor deze cursus Mediumschap

De kosten voor de cursus mediumschap zijn 350 euro inclusief BTW

Verdere vragen stel ze gerust via facebook, bel of WhatsApp 06-34968257  of kijk even verder op de site www.mediumbianca.nl

Wie weet zie ik je binnen kort

Liefs Bianca de Jong
Lees meer recensies en reviews